Termosäkring för armbågskontakt

Detta är en mycket uppskattad funktion då den förhindrar oavsiktlig dörröppning vid en brand vilket är extremt viktigt ur en brandskyddssynpunkt och är i vissa fall och miljöer ett strikt krav.
Termosäkring AIRPAX 67L080 för armbågskontakt i händelse av brand. Brandsäkerhet dörr

Förbättrad Brandskyddssäkerhet för Dina Armbågskontakter

Våra armbågskontakter erbjuder nu ännu högre brandskyddssäkerhet genom möjligheten att uppgradera med en termosäkring AIRPAX 67L080. Denna funktion är av stor betydelse för att förhindra oavsiktlig dörröppning under brandförhållanden, vilket är av yttersta vikt ur en brandskyddssynpunkt och ibland ett strikt krav.

Termosäkring som bryter strömmen vid 80 grader Celsius.

JFAB Termosäkring - Funktioner:

  • Termosäkring vid 80 grader Celsius: AIRPAX 67L080 är utrustad med en termosäkring som bryter strömmen vid 80 grader Celsius (80°C), vilket effektivt förhindrar manuell dörröppning under höga temperaturer, förutsatt att armbågskontakten inte har skadats eller brunnit upp.
  • Automatisk återaktivering vid 55 grader Celsius: Vid svalare temperaturer, närmare bestämt 55 grader Celsius (55°C), återgår armbågskontakten till sin normala funktion och strömmen återaktiveras.
  • Passar i nästan alla våra modeller: Termosäkringen kan enkelt beställas med alla våra armbågskontakter, förutom den trådlösa modellen (12-032). Detta ger dig flexibiliteten att uppgradera brandskyddet till dina befintliga armbågskontakter.
  • Oförändrad design: När du väljer att utrusta din armbågskontakt med en termosäkring behöver du inte kompromissa med designen. Vi har noggrant arbetat för att behålla den snygga och robusta originalprodukten 12-022 som har varit vår stolthet sedan 1980.
Termosäkring AIRPAX 67L080 för armbågskontakt i händelse av brand. Termoskydd, Termisk brytare
Termosäkring i armbågskontakt - AIRPAX 67L080, bryter ström vid 80 grader Celsius.

Termosäkring som kan installeras i nästan alla våra modeller

Termosäkringen kan installeras i alla våra modeller av armbågskontakter förutom den trådlösa modellen (12-032).

Inga ändringar i design eller modell sker på Armbågskontakten när du beställer termosäkring.
Vi har jobbat hårt för att bibehålla samma snygga, robusta originalprodukt som vi har haft sedan 1980!

Vi har, i närmare 40 år, levererat spark-kontakter / dörröppnare till våra kunder och partners för alla projekt och koncept.
Vår styrka har alltid legat i att kunna leverera och möta våra kunders behov och önskemål. Oavsett om det det gäller specifika färger och utföranden på kontakten.

Produkterna är av hög svensk kvalitet och tillverkas i Sverige. Vår vanligaste modell med fronter i rostfritt stål, mässing eller koppar, skapar en unik och lyxig design i kombination men oslagbar kvalitet.

För att ta in det i perspektiv så har vi fortfarande våra dörröppnare ute på byggnader efter 20 år.

i

Maila in er beställning via e-postadressen längst ner på sidan eller under kontakta oss.
Glöm inte att skicka med artikelnummer på den modell ni vill beställa.

Termosäkring AIRPAX 67L080 specifikationer

  • Max Operating Temperature 130 °C
  • Min Operating Temperature 40 °C
  • Switching Temperature 80 °C
PDF Icon  Datablad Airpax 6700 Serien - Sensdata