Armbågskontakt


Upptäck JFAB Armbågskontakter – Innovativa Dörröppnare med Unik Design och Anpassningsmöjligheter.
Kvalitet och Hållbarhet sedan 1980!

JFAB-Cenmatic är stolta över att erbjuda högkvalitativa och pålitliga dörröppnare, där vår mest populära utanpåliggande modell 12-022 , endast är 50 mm bred och finns i flera utföranden och modeller.

Varför välja JFAB Armbågskontakter?

40 Års erfarenhet och hantverksskicklighet.

Vi har, i närmare 40 år, levererat sparkkontakter / dörröppnare till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. Vår styrka har alltid legat i att kunna leverera och möta våra kunders behov och önskemål. Oavsett om det det gäller specifika färger och utföranden på kontakten.

Unik Design och Svensk Kvalitet

Produkterna är av hög svensk kvalitet och tillverkas i Sverige. Vår vanligaste modell med fronter i rostfritt stål, mässing eller koppar, skapar en unik och lyxig design i kombination men oslagbar kvalitet. Infällda och utvändiga modeller för olika installationsscenarier.

Hållbarhet som Imponerar

Vi har fortfarande våra dörröppnare ute på byggnader efter 20 år! Det är ett bevis på den hållbarhet och pålitlighet våra produkter erbjuder.
Och de flesta av våra modeller har 7 års garanti!

Anpassning efter dina behov

Skräddarsydda Lösningar

Alla våra modeller kan exempelvis byggas och levereras i olika RAL färger och frontmaterial i rostfritt stål, koppar, borstat- eller mörkoxiderad mässing för en mer antik och robust känsla. Har ni önskemål på ett specifikt material så kan vi med största säkerhet lösa detta med.
Vi erbjuder dessutom IP67 klassade mikrobrytare till kontakten, för bättre fukt- och dammsäkerhet och även möjligheten att bygga in en extra mikrobrytare som passar kundens önskemål och självklart vår trådlösa / radio modell med tillhörande mottagare på 868 MHz (artikelnummer: 12-031 - Beställs separat!).

Kontrastmarkering – Ett Extra Lagerskydd

För att ytterligare förbättra användarupplevelsen erbjuder vi också möjligheten att lägga till valfri kontrastmarkering produkterna. Detta gör det enklare för användare att identifiera och använda dörröppnaren. Läs mer om Kontrastmarkering här!

Specialfunktioner och Brandsäkerhet

Vi kan även leverera dem flesta modellerna med termosäkring om behovet finns. Detta är en mycket uppskattad funktion då den förhindrar oavsiktlig dörröppning vid en brand vilket är extremt viktigt ur en brandskyddssynpunkt och är i vissa fall och miljöer ett strikt krav.

Kontakta JFAB idag - Dina idéer blir vår verklighet.

Sparkkontakt, dörröppnare, dörrknapp, dörrautomatik – kärt barn har många namn. Kontakta oss idag och berätta vad ni behöver hjälp med och hur vi skulle kunna lösa det behovet.

Vi ser fram emot att höra från er och skapa skräddarsydda lösningar för era projekt och behov.