Observera att vi har semesterstängt vecka 29-33 dvs 15 juli - 18 augusti

Allmänna villkor


Allmänna villkor & Köpevillkor

Denna webbplats drivs av JFAB Cenmatic Electronic Systems AB. Genom hela webbsidan avser termerna ”vi”, ”oss” och ”vår” JFAB-Cenmatic Electronic Systems AB. Tillgång till och användning av denna webbplats och de produkter och tjänster som finns tillgängliga via denna webbplats (gemensamt ”Tjänsterna”) omfattas av följande villkor och meddelanden (”Användarvillkoren”). Genom att använda Tjänsterna accepterar du alla Användarvillkor, som kan komma att uppdateras då och då. Du bör se igenom denna sida regelbundet för att ha koll på eventuella ändringar vi kan ha gjort gällande Användarvillkoren och allmänna villkor och köpevillkor.

Denna webbplats innehåller även länkar till andra hemsidor som inte drivs av JFAB-Cenmatic Electronic Systems AB. JFAB-Cenmatic Electronic Systems AB har ingen kontroll över dessa hemsidor och accepterar inget ansvar för dem eller för någon förlust eller skada som kan uppstå från din användning av dem.

Beställning

Vi säljer inte till privatpersoner i dagsläget

Lagring av uppgifter

Genom att godkänna dessa allmänna villkor och köpevillkor samtycker du till behandling av personuppgifter som du lämnar till JFAB-Cenmatic enligt vår integritetspolicy. Uppgifterna behandlas för att kunna administrera ditt köp i syfte att fullgöra vårt åtagande gentemot dig som kund.

Vi lagrar dina uppgifter så att som kund ska kunna få bekräftelse på order och information. Samt att vi på JFAB-Cenmatic ska kunna hjälpa dig som kund. Läs vår Integritetspolicy

Prissättning och Tillgänglighet

Även om vi försöker se till att alla detaljer, beskrivningar och priser som visas på denna webbplats är korrekta, kan fel uppstå tyvärr.
Om vi ​​upptäcker ett fel i priset på de varor som du har beställt kommer vi att informera dig om detta så snart som möjligt och ge dig möjlighet att på nytt bekräfta din beställning till rätt pris eller avbryta den. Om vi inte kan kontakta dig kommer vi att behandla ordern som annullerad. 

Om du önskar avbryta och du redan har betalat för varorna kommer du att få en full återbetalning. Där det är möjligt visas priser inklusive moms .
Tjänsten kan innehålla typografiska fel eller andra fel eller misstag och kan vara ofullständig eller inaktuell. 

Vi förbehåller oss därför rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter eller utelämnanden och att ändra eller uppdatera informationen när som helst utan förvarning. Vi förbehåller oss rätten att vägra uppfylla beställningar som du placerat baserat på information om tjänsten som kan innehålla felaktigheter, inklusive, utan begränsning, fel, felaktigheter eller ouppdaterad information om prissättning, leverans , betalningsvillkor eller retur.

Returer

Vid en retur måste man göra en returanmälan via mail info@jfab.se  
Kostnader för returfrakt och eventuella returavgifter ska betalas av Kunden.
Produkten ska returneras väl förpackad i ytteremballage. Den ska även returneras i bra skick med samtliga komponenter och tillbehör intakta samt fri från smuts, märkning och skador.
Ofullständig eller felaktig retur återsändes till Kunden på Kundens bekostnad. Ange ordernummer / fakturanummer och inköpsdatum samt vad det gäller.

Leveranstider

Nedan följer de normala leveranstiderna för våra produkter, avvikelser kan förekomma.

  • Normal leveranstid för lagerhållna artiklar 2-5 arbetsdagar. Se ordererkännande uppskattad leveransdag.
  • Normal leveranstid för beställningsvaror är 2-6 veckor. Se ordererkännande för uppskattad leveransdag. Notera att ändringar kan förekomma till följd av förseningar från leverantörer.

Ditt paket levereras oftast med företagspaket eller bud eller om kund hämtar direkt på plats.

Avbeställning av order

Så länge din order inte är skickad kan du avbeställa ordern.
Ångerrätt gäller inte, på en vara eller produkt som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel.

Länka till denna webbplats

Du får länka till vår hemsida, förutsatt att du gör det på ett sätt som är rättvist och lagligt och inte skadar vårt rykte eller drar nytta av det, men du får inte skapa en länk på ett sådant sätt som antyder någon form av förening, godkännande eller acceptans från vår sida där någon sådan inte existerar.

Du får inte skapa en länk från en hemsida som inte ägs av dig.

Denna webbplats får inte utformas på någon annan hemsida, inte heller får du skapa en länk till någon del av denna webbplats än till förstasidan. Vi förbehåller oss rätten att återkalla tillstånd för länkning utan förvarning.