08-98 39 00 info@jfab.se

Legotillverkning

Från idé till verklighet

Som legotillverkare och elektronikpartner är JFAB-CENMATICs bärande idé att klara hela produktionskedjan från idé, konstruktion till färdig produkt.
Vi strävar efter att våra kunder ska känna att de har en pålitlig partner i oss och att vi möter kundernas krav och förväntningar genom att arbeta med ett i företaget integrerat verksamhetssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö som ett led i vårt arbete mot ständig förbättring.
JFAB-CENMATIC arbetar målstyrt mot ständiga förbättringar samt att vi i organisationen har ett förebyggande arbete mot negativa konsekvenser i kvalitetskedjan, i den yttre miljön samt i arbetsmiljön för våra medarbetare.
Detta arbetssätt skall ses som en naturlig del i all vår verksamhet, liksom uppfyllandet av de lagar, föreskrifter och normer som samhället och våra intressenter ställer på verksamheten.
JFAB-CENMATIC ska som elektronikpartner erbjuda kapacitet, kompetens och erfarenhet för prototyptillverkning, konsultation, projektering, konstruktion och legotillverkning.

Vi har samlat kompetens och erfarenhet för att genomföra avancerade uppdrag, från idé till verklighet. Vi fokuserar på kundvärde genom att erbjuda våra kunder produkter och tjänster som möter deras förväntningar och skapar därigenom värden för alla våra intressenter samt säkerställer en långsiktigt uthållig utveckling av företaget.

Alla våra processer och aktiviteter skall utgå från ett för miljön bästa val och utmynna i långsiktigt försvarbara metoder, processer, produkter och tjänster.
Detta innebär att vi strävar efter att till varje process och aktivitet identifiera för miljön bästa tillgängliga alternativ och att de används där så är möjligt. Vi strävar efter att återvinning och ”end-of-life-procedurer” beaktas redan på ett designstadium och påverkar valet av komponenter och lösningar.

JFAB-CENMATIC skall vara en jämställd arbetsplats med samma förutsättningar för all personal att utvecklas och kunna bidra till en kontinuerligt förbättrad social gemenskap. Alla medarbetare engageras att delta aktivt i det systematiska arbetet med att kartlägga de arbetsmiljöpåverkande faktorerna inom den dagliga verksamheten och komma med förbättringsförslag.
Företagets arbetsmiljö skall karakteriseras av jämställdhet, användarvänlighet och ergonomiskt riktiga arbetsplatser.

Armbågskontakten kommer i flera utföranden!

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Adress: Bangatan 19, 171 63 Solna

Telefon: 08-98 39 00

E-post: info@jfab.se

VÄLKOMMEN TILL JFAB-CENMATIC

JFAB-CENMATIC AB:s verkstad är väl känd sedan årtionden för att ha mycket kvalificerad personal som bygger elektronikprodukter med högsta kvalitet. Verkstaden är utrustad med högklassigt ESD-skydd.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng