Armbågskontakter

Armbågskontakter av hög kvalitet sedan 1980! Med vårt stora utbud av olika modeller som infällda, utanpåliggande och val av frontmaterial som bla. rostfritt stål, koppar eller mässing samt att man kan välja knappfärg enligt RAL färger, så kan vi med säkerhet säga att vi kan tillgodose alla våra kunders önskemål och koncepttankar.

Dörröppnare

Armbågskontakter för alla projekt

Armbågskontakter / dörröppnare av hög svensk kvalitet!

Vår vanligaste modell med fronter i rostfritt stål, mässing eller koppar, skapar en unik design i kombination men superb kvalitet. Vi har, i närmare 40 år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept.

Vår styrka har alltid legat i att kunna leverera och möta våra kunders behov och önskemål. Alla våra armbågskontakter kan exempelvis byggas i olika RAL färger och frontmaterial. Vi erbjuder dessutom IP67 säkra mikrobrytare för bättre fukt- och dammsäkerhet och även möjligheten att bygga in extra mikrobrytare som passar kundens önskemål.
I korthet, kundens idéer blir vår verklighet.
Armbågskontakterna är miljöklassade i SundaHus Miljödatabas.

Armbågskontakt smal mässing stål koppar

Idé till verklighet

Legotillverkning

Vi har många års erfarenhet av legotillverkning prototyptillverkning och konceptframtagning.  Allt ifrån idé till färdig produkt.  Läs mer eller kontakta oss idag för mer information!

Brandsäkra hemmet!

Spisvakt

Spisvakten Trygger värmevakt monteras på väggen ovanför spisen. Den är försedd med varningslampor, summer och en knapp för stekning/återställning. Trygger varnar för överhettning och stänger av spisen om värmen blir alltför stark.

För elskåp

Fjärrutlösningsenhet

Fjärrutlösningsenheten 33-201 är utvecklad av JFAB-CENMATIC med syfte att i samband med nybygge, utbyggnad och/eller renovering av eldistributionsanläggningar ersätta kostsamma kraftbrytare.

Viktig information!

På grund av COVID-19 (Coronaviruset) har vi valt att ändra våra öppettider tillsvidare då personal jobbar mestadels hemifrån.

Detta för att förhindra att smitta förs vidare mellan människor.
Vi försöker uppdatera våran hemsida och eventuellt Facebook löpande med information.
Ring innan du planerar att komma in och besöka oss så att vi kan vara på plats.

Telefonnummer

08 – 98 39 00

Besöksadress

Sadelmakarvägen 6
146 33 Tullinge

E-post

info@jfab.se

Öppettider

Mån – Tor 8:30 – 16:00
Fredag 8:30 – 14:00