Dörröppnare

KOMPETENS, KVALITET OCH ERFARENHET sedan 1980.
Kontakta oss idag

Dörröppnare - Dörrautomatik

JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga dörröppnare, som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller.

Vi har, i närmare 40 år, levererat dessa modeller till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. Vår styrka har alltid legat i att kunna leverera och möta våra kunders behov och önskemål.

Dörröppnare av hög svensk kvalitet. Vår vanligaste modell med fronter i rostfritt stål, mässing eller koppar, skapar en unik design i kombination men superb kvalitet. Standardmodellerna har även 7 års garanti!

Alla våra dörröppnare kan exempelvis byggas i olika RAL färger och frontmaterial. Vi erbjuder dessutom IP67 säkra mikrobrytare till kontakten, för bättre fukt- och dammsäkerhet och även möjligheten att bygga in extra mikrobrytare som passar kundens önskemål och självklart trådlösa modeller.

Vi kan även leverera våra modeller med en fördröjningsfunktion.
I korthet, kundens idéer blir vår verklighet.

Kontakta oss idag och berätta vad ni behöver hjälp med.

Våra produkter är miljöklassade i SundaHus Miljödatabas.
SundaHus MiljödataArmbågskontakt smal mässing stål kopparSe alla dörröppnare / Sparkkontakt

Vanliga frågor om våra dörröppnare.

Kan man få dörröppnaren med annan knappfärg?
Ja! Vi får ofta kunder som efterfrågar ett specifikt utförande på dörröppnaren gällande färg och utseende. Vi kan leverera kontakten med specifikt gjutna knappar den färg som efterfrågas. Har ni önskemål gällande färg på knappen så utgå ifrån standard RAL färger.
Damm fukt och vattentåliga dörröppnare för utomhusbruk?
Våra kontakter kan självklart beställas med IP67 klassade mikrobrytare för dig som kräver en mer väder och damm tålig armbågskontakt. Detta gör brytaren mer damm och vattentät.
Egna texter på knappen?
Ja! Vi har levererat ett flertal specialbeställda kontakter med olika texter på knappen som exempelvis ”dörröppnare” eller ”Hiss”. Vi printar med egna Vinylplotter / Vinylskärare så att du kan få det typsnitt och utseende som önskas.
Specialfärg på fronten istället för mässing, koppar eller stål?
Produkter med specifik färg är något vi självklart har och kan leverera. Vi går igenom önskemålen med kunden och fastställer den RAL färg som sedan används för att lacka metallen som är huset eller frontmaterial på ett sådant sätt att det ska vara hållbart och följa den standard på kvalitet som vi har haft sedan 1980.

Dörröppnare i olika utföranden och modeller

JFAB Cenmatic har i över 40 år producerat högkvalitativa och tillförlitliga kontakter i en mängd olika utföranden och modeller. Vi har dörröppnare som än idag är i drift fast den installerades för över 20 år sedan. Vi har under årens lopp produkt-utvecklat och förfinat vår produkt för att möta kundernas önskemål och krav.

Se fler produktbilder
Design by Beck & Beck
crossmenuchevron-down